Whatever goes... remember, this is a family forum
Post a reply

Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:02 pm

Please helpI can get pms but cant find where to send pms. Can you help me out here.
Thanks

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:06 pm

i see a drop down menu when i mouse over someones name above their avatar pic. profile and pm are the options.

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:11 pm

ryannewman39, I've changed a few things in your account. Try it now. Please PM me next time instead of starting a thread.

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:13 pm

My inbox area just says im not autherised to do this yet

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:16 pm

Phamo maybe we need an area for questions?

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:18 pm

Sorry I just cant PM or find a place to PM

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:19 pm

I will pull up another tab and see if I can help

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:20 pm

No problem. I'll have to look into this issue. I'll reply back here as soon as I find something.

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:21 pm

Thank you for trying

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:23 pm

well now I cant use mine either it just states I am not here long enough.

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:24 pm

ryannewman39 - please log out and log back in, then try to send a PM

justlisa - are you not able to send PM's also?

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:25 pm

phamo wrote:ryannewman39 - please log out and log back in, then try to send a PM

justlisa - are you not able to send PM's also?



phamo - i am unable to send mail as well.. can receive it but have no reply button

Thank you - smokie

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:25 pm

phamo wrote:ryannewman39 - please log out and log back in, then try to send a PM

justlisa - are you not able to send PM's also?


No it states I am not here long enough. Maybe I broke it.

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:29 pm

I still am not autherized sorry

Re: Phamo.....Help!

Wed Feb 16, 2011 5:43 pm

We are working on this issue. Apparently it's only affect some users. I will post a new thread once we figure out what the problem is. Sorry and thank you for your patience.
Post a reply